Децата и книгите – реални срещи

Когато решите да пътувате в чужбина и се чудите дали да вземете вашето дете/вашите деца/, а случайно ще посетите някое от следните места, не се колебайте и го/ги/вземете!

Ако планирате пътуване до Северен Йоркшир, Единбург, Андалусия, Бремен, Прага, Малта, непременно трябва да посетите “Забраненият ъгъл”, музеят на детството, селото на смърфовете, статуята на бременските музиканти, музеят на специалните ефекти и селото на Попай!

Ето и малко информация за тези чудни места:

“Забраненият ъгъл” е парк с изненада зад всеки ъгъл. Тук ще се губите из лабиринт с тунели, стаи и шубраци. Огромната пирамида от стъкло, пътеки, които не водят никъде, причудливи статуи – зад всеки ъгъл ще ви се наложи да вземате решения и да избягвате капани.

Музеят на детството в Единбург се намира в центъра на шотландската столица, безплатен е и показва на децата днес как са се забавлявали децата преди новите технологии. Предлага възможности да играете с отдавна забравени играчки.

В Испания може да посетите селото със сините къщи, специално подготвени за 3Д филма с любимите сини герои. Това е село Хускар в Андалусия. 4200 литра боя е използвана за боядисването на цялото село, дори църквата и надгробните камъни.

В центъра на Бремен, Германия, има статуя на бременските музиканти от приказката на Братя Грим. Казват, че ако потъркате краката на магарето, ще имате късмет. В Бремен се организира и детски тур за среща на децата с петела, магарето, котето и кучето от приказката.

Да се повозите на летяща машина, да се разходите до луната в стил Барон Мюнхаузен или да заснемете филм по собствен сценарий са все неща, които могат да се случат в музея на специалните ефекти в Прага.

Още един декор от филма за Попай моряка и неговата любима Мис Олив Ойл. Днес тук има водни трамплини, разходки с лодка, образователни игри.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Бързо търсене

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Сема Експрес

  •   Велико Търново, ул.”Мармарлийска” 35, ет.2

  •    Тел: 0893551321

  •    Mail: info@sema-bg.com

Популярни тагове

Галерия

Свържете се с нас

© Copyright 2018 всички права запазени Сема Експрес

Translate »
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com